fbpx

God arkitektur gir økt livskvalitet

KAAKs oppfatning at de flinkeste boligarkitektene, aldri gir seg i jakten på å perfeksjonere og optimalisere en planløsning. Denne type innlevelse og motivasjon lar vi prege planleggingen av KAAKs boliger. Dette skal resultere i at huset vakkert, praktisk og på alle måter smart. Boligen skal dessuten være enkel å møblere på en god måte og ubrukelige «kriker og kroker» kan vi ikke ha. Vi må også ha tilstrekkelig med integrerte oppbevaringsmuligheter.

En god løsning gjør for eksempel tydelig til kjenne hvordan sofagruppen best plasseres, slik at den både henvender seg til rommet den står i, og samtidig gir oss kontakt med utearealet, uten at vi pådrar oss kink i nakken.

Skap og garderober skal ikke umotivert «stå ut» som en egen boks i et rom, de skal være integrert som del av veggen.

KAAK konstaterer at de fleste av oss liker å se TV-skjerm utpå kvelden. Da er det viktig at denne er tiltenkt en plassering som gjør at skjermen elegant glir inn som en del av en helhet, og ikke ødelegge et ellers velkomponert rom.

Nyere forskning viser at et hjem med god funksjonell design i samspill med romlighet og lys gir beboerne langsiktig velvære og økt livskvalitet.

KAAK - God arkitektur gir økt livskvalitet

Del denne artikkelen med venner