fbpx

God arkitektur gir økt livskvalitet !

De flinkeste arkitektene stopper aldri i jakten på å perfeksjonere og optimalisere en planløsning og detaljer. Denne type yrkesstolthet og engasjement preger KAAKs boliger som er vakre, praktiske og smarte.

I en god planløsning er det for eksempel tydelig hvordan sofagruppe, spisestue og TV plasseres. Alt må planlegges slik at alle funksjoner plasseres naturlig i rommet og samtidig gir god kontakt med TV, peis og uteareal uten at vi pådrar oss kink i nakken.

Skap og garderober skal ikke umotivert «stå ut» som en egen boks i et rom, de skal være integrert som del av veggen.

Vi konstaterer også at de fleste av oss fortsatt lar oss underholde av en TV-skjerm utpå kvelden. Vi plasserer denne slik at skjermen elegant glir inn som en del av en helhet, og ikke ødelegge et ellers velkomponert rom. Klarer vi å unngå sjenerende ledninger blir vi ekstra fornøyd.

Forskning viser at et hjem med god funksjonell design i samspill med romlighet og lys gir beboerne langsiktig velvære og økt livskvalitet.

Boligdesign har alltid reflektert våre verdier og dagliglivets rytmer. COVID-19-pandemien endret måten vi lever på i løpet av få måneder, og fikk oss til å revurdere hvordan hjemmene våre bør være. Sosial distansering, karantene, fjernarbeid og skolegang påvirker hvordan vi nå definerer en moderne bolig.

Lær mer om dette her: https://tinyurl.com/r9v8zwuf

KAAK - God arkitektur gir økt livskvalitet !

Del denne artikkelen med venner