Drivkraften

– Vi er en kunnskapsdrevet boligaktør som ønsker å bli verdsatt av boligentusiaster og andre som brenner for arkitektur og design, sier Nygaard.

– Navnet vårt er inspirert av det vi ofte utbryter når vi ser en flott bolig, «Fy flate for en fet KÅK!», forteller Nygaard.

Siste atriumbolig i Bekkesvevegen var ferdig august 2022.  

– Her har vi bygget en liten og eksklusiv familie med atriumboliger. Her bor alle helt usjenert og enkelt, nesten uten å løfte en finger. Dette er dugnadsfri sone hvor vi unngår trivialiteter som snømåking, plenklipping og «container-rulling».

– Hagene er fantastiske, sier Nygaard, som i 2016 flyttet «hemmat» til Hamar, etter mange år i Oslo.  

– Jeg anbefaler alle å flytte til Hamar. Her lever vi gode liv med korte avstander og et sunnere tempo. Folk har tid til å stoppe opp og slå av en prat. Vi har egentlig alt vi trenger tett på. Litt patriotisk vil jeg hevde at svært få byer i Norge kan konkurrere med Hamar. Kultur- og uteliv, nærheten til Mjøsa og de beste skidestinasjoner er viktig i en slik vurdering. 

– Håndverkerne er viktigst. De må få faglig påfyll og utvikles som teamspillere, det er jo de som leverer det ferdige sluttproduktet. Storhamar og Hamkam vil aldri ta seriegull, hvis de ikke har gode enkeltspillere som fungerer som et velorganisert lag. Vi skal få arkitekten, interiørarkitekten, ingeniøren og håndverkerne til å fungere som et lag, helst uten noen «baklengs».

KAAK - Om oss
Geir Nygaard