KAAK Atrium = daglige doser boligglede

Et atriumhus fra KAAK forbedrer livskvalitet - du inviteres til frihet og harmoni og får daglige doser av boligglede ...

Med en KAAK-bolig bor du deg inn i fremtiden – et liv der mange dagligdagse og kjedelige gjøremål er forenklet og du får mer tid til det som er viktig for deg. Våre atriumhus er «easy living» og dessuten preget av lavmælt og diskret luksus. Hver eneste dag vil du glede deg over alt KAAK har planlagt og bygget inn i boligen du har kjøpt.

Bo i eget hus med fordelene til en leilighet – vri om nøkkelen og stikk på ferie når det passer deg
Et hus gir fordeler du ikke vil være foruten, det samme gjør en leilighet. I KAAK har vi arbeidet oss fram til en miks av styrkene fra begge boligtypene og lagt til noe ekstra for å gjøre livet ditt enda enklere. Atriumhusene har funksjonalitet og installasjoner du vil sette pris på – hver eneste dag. 

Arealeffektive boliger – høyt under taket
Arkitektur påvirker måten vi lever på. Den åpne løsningen er velkjent, men KAAK-takhøyden på nesten tre meter tilfører en unik romfølelse som er vanskelig å beskrive. Skap er en del av veggen og spesiallagede detaljer og møbler bidrar til det solide og eksklusive uttrykket.

Atriumhus – inne blir ute og omvendt
Atriumhus visker ut skillet mellom arealer ute- og inne og forsterker opplevelsen av harmoni og vakkert samspill. De sømløse overgangene og store vinduer lar deg oppleve hagen som en utvidelse av huset – nærutsikten gir en lun og privat opplevelse. Ønsker du mer utsikt kan du bevege deg opp på takterrassen.
Beplantning og utearealer er like nøye gjennomtenkt som løsningene i huset. Om sommeren blir frokostplassen, markterrassen og terrassen oppe ekstra uterom med god tilgjengelighet via romslige dører og vindusåpninger fra huset.

Teknisk gjennomtenkt – skreddersydde smartløsninger
Smartløsningene i KAAKs boliger er spesialtilpassete og fleksible for å gjøre din hverdag enklere å planlegge og gjennomføre. Vårt fremtidsfokus har også resultert i en plattform  med muligheter for utvidelse og implementering av nye teknologiske muligheter for hjemmet så snart de blir tilgjengelige.

Trenger du mer informasjon og svar på dine spørsmål?
La oss møtes!

Vi ønsker å vise deg vårt siste tilskudd i KAAK-familien. Her har vi bygget en bolig for deg som har høye krav til design og kvalitet.