KAAK gir deg daglige doser boligglede

En bolig fra KAAK skal forbedre din livskvalitet

I en bolig fra KAAK bor du deg inn i fremtiden – dine dagligdagse og kjedelige gjøremål er forenklet. Du får «easy living» preget av lavmælt og diskret luksus. Hver eneste dag vil du glede deg over alt KAAK har planlagt og bygget inn i boligen du har kjøpt.

Bo i eget hus med fordelene til en leilighet – vri om nøkkelen og stikk på ferie når det passer deg.
Et hus har fordeler du ikke vil være foruten, det samme kan man si om en leilighet. I KAAKs atriumboliger har vi arbeidet oss fram til en miks av styrkene fra begge boligtypene og lagt til noe ekstra for å gjøre livet ditt enda enklere.

Arealeffektive boliger – høyt under taket
Arkitektur påvirker måten vi lever på. Den åpne løsningen er velkjent, men KAAK-takhøyden på nesten tre meter tilfører en unik romfølelse som er vanskelig å beskrive. Skap er en del av veggen og spesiallagede detaljer og møbler bidrar til det solide og eksklusive uttrykket.

Beplantning og utearealer er like nøye gjennomtenkt som løsningene i huset. Om sommeren blir frokostplassen, markterrassen og takterrassen oppe ekstra uterom med god tilgjengelighet via romslige dører og vindusåpninger fra huset.

Teknisk gjennomtenkt – fleksible smartløsninger
Smartløsningene i KAAKs boliger er planlagt for å gjøre din hverdag enklere. Vårt fremtidsfokus har resultert i en plattform  med muligheter for implementering av nye teknologiske muligheter så snart de blir tilgjengelige.

Trenger du mer informasjon og svar på dine spørsmål?
La oss møtes!

Vi ønsker å vise deg vårt siste tilskudd i KAAK-familien. Her har vi bygget en bolig for deg som har høye krav til design og kvalitet.