Boligen du elsker: Lev rått, flott og godt

Du forstår at dette er en spesiell bolig når du vet at møbelsnekkerne også lager gitarer til verdensstjerner og rehabiliterer antikviteter for museer.

Bekkesvevegen 54 er særlig idyllisk i sommerhalvåret. Gartneren har sørget for en hage som er frodig hele sesongen. Robotklipperen og vanningsanlegget gjør jobben i hagen enten du er hjemme eller på reise.

Topp kvalitet og smarte løsninger gjør Bekkesvevegen 54 til et makeløst sted å være – perfeksjonisme og avslappethet går hånd i hånd. Her har ikke bare arkitekt og snekkere vært involvert. Eksperter som gartner og interiørarkitekt har også bidratt til et perfekt resultat både inne og ute.

KAAK - Boligen du elsker: Lev rått, flott og godt

Opplev hverdagslykken

Boligene fra KAAK er for deg som er på jakt etter hverdagslykken. Du finner den i det utsøkte håndverket, i de eksklusive materialene og i de smarte løsningene du omgir deg med fra morgen til kveld. For du ligger fortsatt i senga når du sier god dag til markisene og ber dem slippe morgensola inn. De store vindusflatene gir deg følelsen av å være ute i hagen, allerede før du har fått plukket opp kaffekoppen og ruslet ut i din egen, grønne og frodige oase. Her kan du la det alltid nyklipte gresset (roboten fikser det) kile deg mellom tærne, mens du lar sansene våkne.

Hverdagslykken blir enda sterkere når du vet at du kan nyte alt dette uten innsyn. Til tross for at du befinner deg midt i et veletablert boligområde sentralt i byen. Her kan du sette deg på sykkelen og rulle ned til idylliske Mjøsa eller det sjarmerende sentrum i løpet av bare noen få minutter. Det er hverdagslykke, det.

Barna kan boltre seg i friområdet «Kubakken» like ved. Her er det lekeapparater og fotballbane om sommeren, og skøytebane og fartsfylt akebakke om vinteren. Det er kort vei til flotte tur- og rekreasjonsområder i Furuberget og Klukhagan, og ikke minst til Ankerskogen, hvor du blant annet finner et av Norges største svømme- og badeanlegg.

Men godt mulig vil du helst være hjemme i din egen eksklusive «kåk». For dette er ikke bare et sted å bo. Det er et sted å leve det enkle og gode liv!

KAAK - Boligen du elsker: Lev rått, flott og godt

Dette boligprosjektet er på flere måter helt unikt i Hamar. Eksklusiviteten og nærheten til byen og Mjøsa er én ting, en annen er at vi her snakker om splitter nye eneboliger i et samstemt arkitektonisk fellesskap med skjermet beliggenhet.

Høyt under taket

Som du har skjønt: Boligene fra «KAAK» setter på alle måter en helt ny standard. Den vanlige ordboka holder ikke lenger for å treffe på beskrivelsene. La oss for eksempel starte med den vanlige bolig-betegnelsen «lys og luftig». I Bekkesvevegen 54 tas den til helt nye høyder. Bokstavelig talt.

For med en takhøyde i hovedplanet på 288 centimeter, har den anerkjente boligarkitekten Viktor Johansen praktisert sin teori om at kubikkmeter gjør mer for bo-opplevelsen enn kvadratmeter (selv om det her er tilstrekkelig med dem også!). Med vinduer som går nesten fra gulv til tak og vegg til vegg, får du den idylliske hagen helt inn i stua.
– Det var ikke alle som ville levere disse vinduene, smiler daglig leder i boligselskapet KAAK, Geir Nygaard. Han poengterer at den store fordelen med atriumhus er den kontakten man får med hagen gjennom mange store vinduer. I tillegg er man godt beskyttet mot innsyn.

KAAK - Boligen du elsker: Lev rått, flott og godt

Romfølelsen må oppleves! I dette stuerommet kan du ha 15-16 til bords om du innreder riktig. Legg merke til det lekre overskapet i enden av rommet.

KAAK firte selvfølgelig ikke på kravene og fikk vinduene som ønsket. For det er det som kjennetegner denne lille klyngen av hus i Bekkesvevegen 54: I visningshuset (HUS B) er det ikke spart på noe. KAAKs Premium Standard innebærer den ypperste kvalitet på alt: Fra hvitevarer, til lydanlegg, til usynlig elektrisk oppvarming, til peisen fra Brunner, og til belysningen, som i all hovedsak er innfelt i interiøret. Med 46 spotter og 26 dimmere kan du enkelt skape den stemningen du ønsker – akkurat som det passer deg.

Med vinduer som går nesten fra gulv til tak og vegg til vegg, får du den idylliske hagen helt inn i stua.

Kunstnere i sving

Men boligentusiasten vil først og fremst studere de utsøkte detaljene, den nydelige finishen og den gjennomførte sømløsheten mellom elementene. Blant møbelsnekkerne som har vært i sving finner vi både en gitarmaker med blant annet Sting og Little Steven på kundelista, og en annen som til vanlig også restaurerer gamle møbler på museer.

KAAK - Boligen du elsker: Lev rått, flott og godt

Sjekk de løsningene! Her har møbelsnekkerne fått utfolde seg, med kreativitet og makeløs presisjon.

Mange muligheter

Hovedsoverommet ligger på grunnplanet med nesten tre meters takhøyde, panoramavindu uten innsyn fra naboer og eget bad en suite. Her er du bare noen små skritt unna kjøkkenet, terrassen og det frodige hagerommet.

Uansett hvilken bolig du velger, tillater den at du og familien kan leve livet på mange måter. Alt etter hvor dere er i livet, og hvilke behov dere har. Her er alt dere trenger på ett plan: Hovedsoverom (med god plass til barneseng i tillegg til stor dobbeltseng), bad en suite, stue, kjøkken, vaskerom og gjestetoalett ligger alt på bakkeplan

Den øverste etasjen med bad og tre soverom er som skapt for gjester, eller for å la de litt større barna boltre seg. Her ligger også alt ligger til rette for et godt hjemmekontor – som du i sommerhalvåret nok gjerne vil flytte ut på takterrassen med flott utsikt over Mjøsa.

Med fire soverom og flere deilige uterom er det mange muligheter for både familieliv og hjemmekontor. Bekkesvevegen ligger i en sjarmerende del av Hamar. Herfra sykler du ned til Mjøsa på fem minutter.

Dette er noen av de eksklusive detaljene du får i KAAKs boliger i Bekkesvevegen 54. Noen forskjeller kan forekomme.

 • Designkjøkken fra danske Designa. Spesiallaget «skyggelist» under benkeplaten som gir kjøkkenet ekstra særpreg.
 • Eksklusivt og påkostet kjøleskap, fryser og vinskap fra Liebherr. Oppvaskmaskin fra Siemens. Ovn og platetopp fra De Dietrich.
 • Assistfunksjon på avfallsskuff, oppvaskmaskin og kjøleskap.
 • Tekstilarbeider spesialtilpasset av møbeltapetserer, basert på ullstoffer fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik.
 • Kun dimbar belysning. Alle kontakter, dimmere og kontakter er basert på SGs toppserie med smarthusfunksjoner.
 • Påkostede og massive dører i 240 centimeters høyde. Eksklusive dørvrider fra den danske produsenten d line tegnet av den franske arkitekten Jean Nouvel.
 • Den italienske terrazzo-flisen «Marvel Gems» i gang, WC og vaskerom.
 • Peis fra eksklusive Brunner i Tyskland.
 • Små informasjonsskjermer som bl.a. viser hvem som ringer på, og streamer fra TV, Youtube eller Spotify
 • Talestyrt lys, solgardiner og støvsuger
 • Spesialbygd multimediaskap i eik for husets lyd- og bildesystem. Her skjules et kablet surround-anlegg med to Bowers & Wilkins høyttalere og en sub. I himlingen finnes også Bowers & Wilkins bakhøyttalere med skjulte kabler. Bak dekselet er også Denon-receiveren som driver stereo og hjemmekino i tillegg til å distribuere lyd til små høyttalere rundt om i huset (KUN HUS B som tilvalg. Tilrettelagt i øvrige hus).
 
 

En svært god investering

Mens det bygges mange leiligheter og rekkehus i byen, er nye eneboliger med en så sentral beliggenhet som Bekkesvevegen 54 en mer sjelden anledning.

– Dette boligprosjektet skiller seg helt klart ut, standarden er helt unik på Hamar. Her kan kjøperen få oppfylt sine drømmer om eksklusive detaljer og skyhøy kvalitet. At mye av innredningen er laget av en gitarmaker sier sitt om håndverket som er lagt ned i dette, sier Nygaard.

Prisveksten i Hamar har vært høy de siste årene. Utbyggeren mener derfor at Bekkesvevegen 54, ut over å være et yndet sted å bo, også vil være en god investering.

– Arkitekttegnede boliger som dette vokser relativt sett mer i verdi enn markedet generelt. Dette er en viktig del av KAAKs forretningsidé: Vi ønsker å levere unike og flotte boliger som definerer en ny standard for både kvalitet og verdiutvikling, sier Nygaard.